Vi söker erfaren miljökonsult!


Att vara miljökonsult hos Detectum AB


  Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Rollen innebär mycket fältarbete med olika typer av provtagningar och undersökningar inom bygg-, mark- och inomhusmiljö. Vi har egna mycket välutrustade fältlaboratorier, varför teknik, kunskap och framförallt vilja och engagemang är viktigt att ge och dela med sig av. Du driver och administrerar egna projekt och är kundens kontaktperson med aktivt stöd av kollegor. Projekten är vanligtvis kopplade till våra tjänster; miljökontroll, organisationsutveckling och arbetsmiljö samt forskning.


  Om dig och din roll hos oss


   För detta jobb ska du ha en gymnasial utbildning eller annan jämförbar utbildning inom naturvetenskap. Din eftergymnasiala utbildning bör vara inom bygg-, miljö- eller kemiteknik eller andra relevanta specialutbildningar. Du har goda kunskaper i byggnadskonstruktion och miljö-, arbetsmiljö och kemikalielagstiftning. Du gillar att samarbeta och utbyta erfarenheter med dina kollegor och bidrar till vår gemensamma arbetsglädje. Du är noggrann, ärlig och har hög integritet.


   Om Detectum och arbetsplatsen


    Hos oss jobbar tre konsulter och två administratörer. Vi har mycket välutrustade fältlaboratorier som är uppbyggda på modern och avancerad teknik. Företaget utgår från kontoret och lokaler som ligger i Jönköping. Våra kunder finns till största delen från Stockholm och söderut, vilket innebär en del resor och övernattningar.


    Bra att veta


     Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön.

     Tjänsten kräver B-körkort.

     Tillsättning enligt överenskommelse. Du utgår från Jönköping.

      

     Är du också intresserad av att jobba med oss?

     Skicka ditt CV och ansökan med bilagor på dina utbildningar till:

     linda.vikstrom@detectum.se  senast den 2020-09-30 märkt med "Detectum 2020"